Rólunk


A www.iban.hu fizetési platform hitelesítését GV Solyushans Ltd, bolgár bejegyzett cég végzi a következő címen: Asen Zlatarov 16, 4000 Plovdiv
Cégünk a SaaS (Szoftver mint szolgáltatás) szakemberek számára nyújt megoldást a fizetési hitelesítéshez.

Mit is csinálunk?

A szolgáltatásokat alkalmazó vállalkozások fokozatosan növekvő számával rendkívül megbízható fizetési optimalizálási és hitelesítési megoldásokat kínálunk.
Számos, könnyen használható online megoldást kínálunk UI és SaaS-ként a sikertelen tranzakciók csökkentésében és a csalás megelőzésében.
Megértjük az ilyen jellegű adatok érzékenységét, ezért biztosítunk egy rendkívül biztonságos környezetet, ahol azokat kezelheti.

Elsődleges célunk pontos, naprakész banki adatok biztosítása, amelyeket megbízható partnerektől szerzünk be, például a Vocalink, a SWIFT, a Banque de France, a Deutsche Bundesbank stb.

 • Hatékony, könnyen integrálható termékek
 • Az üzleti és technikai kihívások leküzdésére képes szolgáltatások
 • Bizonyított iparági szakértelem és technológia
 • Mindegyik ügyfélszolgálatra szakosodott, szakképzett technikai személyzet gondoskodik
What We do?
Our Values

Értékeink

Mi hiszünk a következőkben:

 • Egyszerű, hatékony megoldásokat kínál a bonyolult kérdésekre.
 • Teljes átláthatóságot és őszinteséget kínálunk. Egy vállalkozásnak ugyanazokkal az értékekkel kell rendelkeznie, mint az egyéneknek, és tisztességesen szolgálja partnereit és ügyfeleit.
 • Ügyfeleink elégedettségének biztosítása ügyfeleinkkel való együttműködés révén.
 • Megosztjuk a tudásunkat. Honlapunk nem csak a szolgáltatás-értékesítési platform. Ezenkívül hasznos hivatkozási oldalakat és forrásokat is kínál bárki számára, aki meg akarja tudni, hogyan történnek a banki kifizetések, beleértve a technikai információkat, mint például az árfolyamok, a BIC-kódok, a devizaárfolyamok, az IBAN-struktúra, az országadatok és így tovább.

Partnereink

Szolgáltatásaink alapja a rendkívül pontos bankinformáció és elengedhetetlen, hogy ezek az adatok a lehető legkorszerűbbek legyenek. A fizetési szektor hatóságaival való stratégiai partnerségek kialakításával a fizetési referenciaadatok aktuális és pontos forrását tudjuk biztosítani. Együttműködünk a nemzeti bankokkal, magánvállalatokkal és pénzintézetekkel, amelyek banki kódinformációkat tartanak fenn és adnak ki.

S.W.I.F.T. SCRL
Deutsche Bundesbank
La Banque de France Eurosisteme
Vocalink LTD (Mastercard)

A fejlesztők, vállalkozók és informatikai szakemberek kompakt csapatával fejlesztik a fizetési érvényesítési szolgáltatásokat 2009 óta.
A különböző iparágakban egyéni fizetési érvényesítési megoldásokat dolgoztunk ki.
Az Európai Unió fizetési rendszereinek gyors fejlődése révén vállalati ügyfeleink banki kifizetéseinek egyszerűsítésére specializálódott.
Mivel a nemzetközi bankszámlaszám (IBAN) lett a bankszámla-azonosítás vezető formája, egy központi rendszert fejlesztettünk ki az IBAN-adatok hitelesítésére.

 • Napjainkban

  A hitelesítési módszereinkben megbízó vállalkozás száma továbbra is növekszik, fejlesztjük a rendszerünket, hogy jobb fizetési hitelesítési szolgáltatásokat nyújtsunk.

 • 2016

  Az API és az UI első verzióját használó ügyfélkör számára szolgáltatásainkat jelentősen bővítettük és új, továbbfejlesztett API-kat telepítettünk az új platformra a www.iban.com webhelyen

 • 2015

  Szolgáltatásunk SaaS (Software as a Service) alapú, az IBAN-ok számításával és érvényesítésével, az API alapvető funkcióival elindítottuk.

 • 2013

  Elindult az első platform az IBAN hitelesítéshez. Ez az egyedülálló honlap az első, amely ingyenes funkciókat kínál az IBAN-ok validálásához.