MIÉRT VÁLASSZA AZ IBAN-T?

FIZETÉSEK OPTIMALIZÁLÁSA

A kifizetések elutasításának, a visszautalással és javítással kapcsolatos költségeinek csökkentése. A fizetési meghibásodások és a bankköltségek csökkentése, mind költség, mind idő megtakarítása. Garantálja az érvényes adatok bevitelét, kiküszöböli a gépelési hibákat és segít a regisztrációnál. Megakadályozza a fizetési hibákat és a kapcsolódó költségeket.

IDŐT SPÓROL

Értékes erőforrásokat és időt takarít meg a bankadatok lekérésének és a fizetés hitelesítésének automatizálásával. Ennek oka, hogy a hibákat a feldolgozás előtt ellenőrzi a rendszer.

AUTO-KITÖLTÉS

Rendszerünkkel a felhasználói élmény javul, mivel a banki adatok, például a banknév és a BIC automatikusan kitöltődik ügyfeleink számára, miközben a többi adatot beírják.

GYORS BEÜZEMELÉS

A folyamatokat úgy terveztük, hogy a lehető legegyszerűbb és hatékonyabbak legyenek. Az előnyök közé tartozik a gyors és egyszerű vásárlási folyamat, a gyors fiókbeállítás és az egy hívást igénylő API, valamint az egyszerű integrációs folyamat, amely minimális időt és erőfeszítést igényel.

BIZTONSÁGOS ÉS MEGBÍZHATÓ

Az optimális adatminőséget a kiváló minőségű szolgáltatók, mint a Banque de France, S.W.I.F.T és a VocaLink licencelt banki adatai garantálják. Szolgáltatásunk optimális elérését és megbízhatóságát redundáns szerver architektúránk biztosítja.

MEGBÍZHATÓ TÁMOGATÁS

Mindig készen állunk, hogy válaszoljunk ügyfeleink érdeklődésre. Gyors problémamegoldást, zökkenőmentes felhasználói és integrációs élményt nyújt ügyfeleinknek.

Rendszerünk támogatja az IBAN érvényesítését 97 országban. Az új országokat támogatjuk, amint hivatalosan elfogadják az IBAN szabványt.

TÁMOGATOTT ORSZÁGOK

Annak érdekében, hogy biztosítsuk a pontosságot, minden licencelt bankadatunk megbízható forrásból, például pénzügyi intézményektől és nemzeti bankoktól származik.

Data Sources

A rendszerünk korszerűségét adataink havi-, bizonyos országokban pedig heti rendszerességű frissítésekkel érjük el.

frissítések gyakorisága

Rendszerünk teljesítményét és állapotát 0-24 figyeljük. Itt minden problémát és karbantartást megtekinthet.

Rendszer Státusza Megtekintése

Rendszerünk és védett adataink megtartása a legfontosabb számunkra. Tudjon meg többet arról, hogy miket teszünk azért, hogy megőrizzük adatait.

ADATVÉDELEM

Az évek során fizetés-hitelesítő rendszerünk több, mint 1000 vállalat bizalmát nyerte el.


AKIK MEGBÍZTAK BENNÜNK